CAREEL

 
hero.jpg

A contemporary extension and renovation of this classic Avalon weatherboard home.

An original brick veneer home was renovated with the addition of a large 100 square meter extension built on the back with high ceilings and large openings to the outside, incorporating a kitchen, walk in pantry, living, dining area, laundry and fireplace.  The project included the re roofing of the existing home tying it into the new, extensive exterior decking, pool and landscaping. The original part of home was reconfigured to house 4 bedrooms a master with ensuite and walk in robe and the renovation of a small existing bathroom.  The original house was given an exterior facelift, weatherboard was faced fixed to the brick render to tie into the new addition at the back adding to the beach side vibe and completing the picture.


01-_011.jpg
05-_061.jpg
03-_004.jpg
06-_015.jpg
02-_002_2.jpg
010-_046.jpg
09-_060-.jpg

FEATURED PROJECTS


If you like this project, get in touch to discuss yours.